Název | Množství a jednotka |
---|---|
švestková povidla | 150 g |
hovězí vývar | 1/2 l |
máslo | 30 g |
hladká mouka | 2 lžíce |
sůl | |
badyán | 1/4 ks |
muškátový květ | 1/4 lžičky |
pepř | |
citrónová šťáva | |
krkovice uzená | 600 g |
smetana ke šlehání | 100 ml |
Postup: Žloutky ušleháme - můžeme vařečkou nebo ve šlehači, postupně za stálého šlehání... zobrazit recept
Postup: vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme a oparikujeme (můžeme i pálivou... zobrazit recept
Postup: Na vále smícháme mouku, moučkový cukr, citronovou kůru a sůl, přidáme studené... zobrazit recept
Postup: Salko uvaříme ponořené ve vodě dvě hodiny, necháme úplně vychladnout a ušleháme... zobrazit recept
Postup: Na vál nasypeme mouku s cukrem a citronovou kůrou ze 1/4 citrónu, promícháme,... zobrazit recept
Především si musíme určit priority. Pokud se nedokážeme vzdát svého... zobrazit článek
Věnujeme se především domácí české kuchyni. Nakupujeme pouze od předních...